Училища
ФА „Супер Старс“ предлага възможност за тренировки по футбол за деца от 1-ви до 4-ти клас в училище. Заниманията се провеждат 2 пъти седмично по предварително изготвен график, след приключване на учебните занятия с продължителност 60 минути. Ако базата на дадено училище позволява провеждането на пълноценна и качествена тренировка, тя се извършва на територията на училището. Когато училището няма гореспоменатите условия, ФА „ Супер Старс“ осигурява организирано придвижване и провеждане на тренировъчния процес до най-близката и подходяща футболна площадка с изкуствена настилка. По този начин Академията се стреми към масово популяризиране на най-великата игра сред подрастващите.

ФА „Супер Старс“ организира два пъти през учебната година футболни турнири, в които групите от всички училища имат възможност да покажат придобитите умения и да натрупат повече игрова практика.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     [email protected]
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул.Асеновградско шосе, зала Оптим.