a3-golemi

Супер Старс е единствената футболна академия, която разполага с бази във всички райони на гр. Пловдив. По този начин се предоставя улеснение на децата да спортуват в близост до дома си. Децата се разделят на възрастови групи 7-8 и 9-10 годишни, с цел подобряване на индивидуалното развитие.

Тренировките се провеждат през уикенда, за да не пречат на училищния процес на децата. Това дава възможност и на родителите да прекарат повече лично време с децата си, наслаждавайки се на всяко едно занимание.

Децата от всички райони на града имат възможност да участват в организираното вътрешно първенство на Академията. По този начин треньорите ще могат да наблюдават младите футболисти в игрова обстановка с цел селектиране на изявяващите се таланти в представителните възрастови формации на ФА Супер Старс. Тези формации се състезават в организираните от БФС районни първенства и турнири.

Районите, в които Супер Старс провежда футболни тренировки са:

–         Централен

–         Южен

–         Западен

–         Северен

–         Тракия

Повече информация за базите във всички райони и часовете за провеждане на тренировки може да намерите в отдел Графици (линк)

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     [email protected]
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул.Асеновградско шосе, зала Оптим.