Детски градини

ФА Супер Старс е специализирана към  обучение на деца от 3 до 7 години. Нашата цел е да запалим малчуганите с магията на най-великата игра. Обучението се осъществява два пъти седмично по програми съобразени с възрастта на малките футболисти и условията в детските градини. Основният метод, който се използва  е състезателни и щафетни игри, с цел постигане висока емоционалност и усвояване на основни  понятия и технически елементи във футбола. Детето изпитва удовлетворение от допира с топка и първите му голове. Този подход води до изграждане на чувство за водене и контрол на топката, игра с двата крака и стрелба към вратата. Първите теоретични термини и тактически знания се придобиват,  чрез игри във формати 1:1 и 2:2. Децата от подготвителните групи, които вече са усвоили основните елементи във футбола разбират важността на съотборниците си и значителността на двете фази на играта – защита и нападение.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     [email protected]
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул.Асеновградско шосе, зала Оптим.