История


Супер Старс е футболна академия основана през 2010 г. от Михаел Ангелов. От своето основаване академията обучава и тренира деца от 3 до 12 годишна възраст и успешно реализира и развива своята дейност в гр. Пловдив.
В тази насока сме организирали и участвали в голям брой официални турнири, първенства и различни спортни мероприятия, както самостоятелно, така и с подкрепата на БФС и Община Пловдив.
Михаел Ангелов е завършил треньорската школа на БФС и притежава лицензи C и B. До момента той има над 8 години професионален стаж като треньор в академията на ФА Супер Старс и ДЮШ Локомотив Пд, където се е доказал като успешен иновативен преподавател с богат личен опит в работата с деца.
Другите членове на треньорския екип на академията, са млади и мотивирани специалисти, притежаващи спортно-педагогическо образование и лицензи от БФС и UEFA .

Цел


Целта на ФА Супер Старс е да популяризира футбола при подрастващите, както и подобряване на здравето, изграждане на дисциплина, отговорност и психическо съзряване.
Стремежът ни е да предложим съобразени с възрастта на децата тренировки, упражнения и игри, които да създадат у тях трайно и положителнo отношение към спортните занимания. В допълнение на това, нашата методика акцентира върху бъдещата подготовка на нашите кадри, а не само върху показаните резултати. Смятаме, че чрез правилния подход, отношението на нашите треньори към децата и цялостната политика на академията, резултатите ще дойдат неизменно.

Задачи


Задачите, които сме си поставили са:
– Да подкрепим трениращите при нас деца в развитието на техния човешки и спортен потенциал, подпомагайки изграждането им като личности;
– Подготовка на играчи за представителните отбори на ФА Супер Старс;
– Да подготвим играчи и пренасочим към футболните клубове с цел тяхното бъдещо професионално развитие.
– Да помогнем за възраждането на масовия спорт в България; – Организиране на социално – отговорни мероприятия с образователна и възпитателна цел.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     [email protected]
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул.Асеновградско шосе, зала Оптим.