Иновативен детски футболен турнир СУПЕР СТАРС КЪП 2019 премина с небивал успех

От 10 до 13 януари в Пловдив се проведе Първото издание на иновативния за България детски футболен блиц турнир СУПЕР СТАРС КЪП 2019, по правила на Германската и Холандката футболни федерации. Организатор на турнира е Михаел Ангелов- директор на Футболна Академия Супер Старс – Пловдив. Футболният форум се проведе в новата зала АТРИМ АРЕНА и в него взеха участие общо 28 отбора, разпредели в две възрастови групи за деца родени през 2010г. и 2011г., които изиграха общо 128 мача във формат футбол 7 и футбол 5. Във всяка възраст отборите се бореха за победа в своя поток /златен и сребърен/. Победител в сребърния поток при малките участници 2011г. /футбол 5/ стана отбора на Шампион – 2 Стара Загора, като победи съименниците си от Шампион София с 4:3 след изпълнение на дузпи. На трето място се класира отборът на Хебър Пазарджик, който надигра отбора на Кронос – 2 с минималното 1 :0, но достатъчно да се поздравят с победата.
В златния поток след изключително драматичен финал при 2011г. /футбол 5/ между отборите на Пловдив Сити и Шампион – 1 Стара Загора и равенство 2:2 в редовното време, отново мача се реши след изпълнение на дузпи, в които малките футболисти от Шампион бяха по – точни и след резултат 5:4 успяха да грабнат златото. Отборът на Барса БГ в мач за 3- тото място успя да победи с класическото 3:0 тима на Славия София и спечели бронза в златния поток.
При по – големите участници от набор 2010 /футбол 7 / в сребърния поток, до финала достигнаха отборите на Локомотив Пловдив и Шампион Стара Загора. След изключително равностоен двубой и без вкаран гол, се стигна до изпълнение на дузпи, в които Шампион бе по- съобразителен при изпълненията и се поздрави с купата след резултат 3:1 в тяхна полза.
На трето място в малкия финал се класира отбора на Хебър Пазарджик след победа с 2:0 над съгражданите си от отбора на Орлета Пазарджик.
В златния поток, след невероятна игра през целия турнир, се класираха отборите на Национал София, които станаха Шампиони и вдигнаха златната купа.
На трето място се класира отборът на Пловдив Сити , който надигра Ботев Пловдив с 1:0 и така грабна бронзовите медали.
Отборите на Локомотив Пловдив и Славия София получиха награди за феърплей.
Най- добре представилите се състезатели бяха отличени с индивидуални отличния в набор 2011: за най – добър вратар бе награден Нунцио Падуано от Пловдив Сити, за най – добър защитник получи приза Васил Вълков от отбора на Хебър, за най – техничен играч бе определен Николай Кръстев от Шампион Стара Загора, а голмайстор на турнира стана Емилиян Николов от Барса БГ. При набор 2010 индивидуални награди спечелиха Велислав Николов за най – добър вратар от отбора на Славия, за най – добър защитник бе отличен Никола Аршинков от Ботев Пловдив, най – техничен играч стана Мустафа Алиев от Пловдив Сити и голмайсторския приз взе Явор Кръстев от отбора на Национал София.
Всички отбори бяха наградени с купи, медали и награди от капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев и футболиста на Ботев Пловдив Радослав Терзиев. Играчите получиха и подаръци от спортна екипировка Легеа и минерална вода Велинград.
Организаторът Михаел Ангелов обяви, че ще продължи да развива този блиц формат и в следващия турнир ще вземат участие още повече клубове и школи, които да се докоснат до футболната магия.

Последни публикации

 
ДГ”8-МИ Март” СПЕЧЕЛИ С КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДA НА ФИНАЛА ТУРНИРА„СУПЕР СТАРС КЪП“ 2019
За 9-та поредна година ФА Супер Старс организира турнир за децата от детските градини „Супер Старс Къп“ 2019,който стартира от 17.05.2019г. до 21.05.2...
ФА “Супер Старс” ще вземе участие в силния турнир в Сплит (Хърватия)
ФА Супер Старс ще вземе участие в силния международен турнир в Хърватска PRV KORACI 2019 , който ще се проведе в град Сплит от 17-ти до 20-ти април. ...
Супер Старс грабна златото на Атрим Къп 2019, след драматичен финал срещу Ботев
Супер Старс взе участие с два отбора в детския блиц турнир Атрим Къп 2019. В груповата фаза Супер Старс 1, след изиграни 5 мача с 4 победи и една заг...
ФА Супер Старс започва подготовка за пролетния шампионат
Отборите на ФА Супер Старс започват подготовка за предстоящия пролетен шампионат. В събота 16-ти Супер Старс 2010 ще има приятелски мач срещу отбора н...
Иновативен детски футболен турнир СУПЕР СТАРС КЪП 2019 премина с небивал успех
От 10 до 13 януари в Пловдив се проведе Първото издание на иновативния за България детски футболен блиц турнир СУПЕР СТАРС КЪП 2019, по правила на Гер...

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     [email protected]
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул.Асеновградско шосе, зала Оптим.