Училища

 

От 2010 г. Супер Старс предлага възможност за тренировки за деца от 1-ви до 4-ти клас в множество пловдивски училища. Заниманията се провеждат 2 пъти седмично в часове след приключване на учебния ден и продължават 60 минути. Ако базата на дадено училище позволява провеждането на пълноценна и качествена тренировка, тя се извършва на територията на училището. Когато училището няма гореспоменатите условия, Супер Старс осигурява организирано предвижване и провеждане на тренировъчния процес до най-близката и подходяща футболна площадка с изкуствена настилка. По този начин Академията се стреми към масово популяризиране на най-великата игра сред подрастващите.

Супер Старс организира вътрешно първенство, в което групите от всички училища имат възможност да се изяват и покажат придобитите умения и да натрупат повече игрова практика.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     info@fasuperstars.com
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул. Шипка, ТЦ “Сани”, ет.2