Училища
ФА „Супер Старс“ предлага възможност за тренировки по футбол за деца от 1-ви до 4-ти клас в училище. Заниманията се провеждат 2 пъти седмично по предварително изготвен график, след приключване на учебните занятия с продължителност 60 минути. Ако базата на дадено училище позволява провеждането на пълноценна и качествена тренировка, тя се извършва на територията на училището. Когато училището няма гореспоменатите условия, ФА „ Супер Старс“ осигурява организирано придвижване и провеждане на тренировъчния процес до най-близката и подходяща футболна площадка с изкуствена настилка. По този начин Академията се стреми към масово популяризиране на най-великата игра сред подрастващите.

ФА „Супер Старс“ организира два пъти през учебната година футболни турнири, в които групите от всички училища имат възможност да покажат придобитите умения и да натрупат повече игрова практика.

Графици

 
Тренировката ще бъде на малкото изкуствено игрище до тенис кортовете на стадион Локомотив.
Тренировката ще бъде на малкото изкуствено игрище до тенис кортовете на стадион Локомотив.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     info@fasuperstars.com
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бл.194 вх. Д ет. 1 – от задната страна на блока.