Детски градини

 

Основната дейност на ФА Супер Старс е обучение на деца от 3 до 7 години. Нашата цел е да запалим малчуганите с магията на най-великата игра.

Методиката, по която се провеждат първите занимания и турнири е строго съобразена с възрастта на малките футболисти и условията в детските градини. Основният метод, който се използва в Супер Старс е състезателните и щафетни игри, с цел постигане висока емоционалност и усвояване на освновните понятия и технически елементи във футбола. Детето изпитва удоволетворение от допира с топка и първите му голове. Този подход води до изгражане на чувство за водене и контрол на топката, игра с двата крака и стрелба към вратата. Първите теоретични термини и тактически знания се придобиват чрез игри във формати 1:1 и 2:2.

Децата от подготвителните групи, които вече са усвоили основните елементи във футбола разбират важността на съотборниците си и значителността на двете фази на играта – защита и нападение.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     info@fasuperstars.com
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бул. Шипка, ТЦ “Сани”, ет.2