Детски градини

ФА Супер Старс е специализирана към  обучение на деца от 3 до 7 години. Нашата цел е да запалим малчуганите с магията на най-великата игра. Обучението се осъществява два пъти седмично по програми съобразени с възрастта на малките футболисти и условията в детските градини. Основният метод, който се използва  е състезателни и щафетни игри, с цел постигане висока емоционалност и усвояване на основни  понятия и технически елементи във футбола. Детето изпитва удовлетворение от допира с топка и първите му голове. Този подход води до изграждане на чувство за водене и контрол на топката, игра с двата крака и стрелба към вратата. Първите теоретични термини и тактически знания се придобиват,  чрез игри във формати 1:1 и 2:2. Децата от подготвителните групи, които вече са усвоили основните елементи във футбола разбират важността на съотборниците си и значителността на двете фази на играта – защита и нападение.

Графици

 
Тренировката ще бъде на малкото изкуствено игрище до тенис кортовете на стадион Локомотив.
Тренировката ще бъде на малкото изкуствено игрище до тенис кортовете на стадион Локомотив.

За нас

 

Супер Старс е първата футболна академия в гр. Пловдив, която е достъпна за всички деца. Футболната академия е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов

Академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на гр. Пловдив.

Контакти

 

Телефон:  0896 71 59 10 | 0896 71 59 12
Email:     info@fasuperstars.com
гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бл.194 вх. Д ет. 1 – от задната страна на блока.